Share This Post

Hírek / Politika / Videó

Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely független polgármesterének első interjúja

A reggelt már a polgármesteri hivatalban kezdte Márki-Zay Péter, aki bízik abban, hogy együtt tud majd működni a fideszes többségű képviselő-testülettel.

A település vasárnap megválasztott polgármestere reggeli műsorunkban üdvözölte azokat a kormánypárti megszólalásokat is, amelyek szerint a megkezdett fejlesztések a fideszes jelölt kudarca ellenére sem állnak majd le.

Márki-Zay bejelentette: ahogyan az eredmény jogerőssé válik, kikéri az Elios-ügyben született OLAF-jelentés Vásárhelyre vonatkozó részét, és megvizsgálja a közelmúltban felszínre került korrupciógyanús ügyeket is.

“Először is várjuk meg, amíg jogerős lesz ez a választási eredmény, ezt követően, amikor ezt a munkát elkezdhetem a város érdekében, akkor ez mindenképpen a legelső teendőim között lesz. Ez, illetve, hát, most azért néhány más gyanús, korrupciógyanús ügyet tártak fel Hódmezővásárhelyen. Tehát nyilvánvalóan meg fogom nézni azt is, hogy a város valóságos, tényleges anyagi helyzete hogy áll, hogy igaz-e az, amit a kampányban az ellenfeleim állítottak, miszerint nincs a városnak adóssága, mert, ha igen, akkor haladéktalanul meg fogjuk kezdeni több programpontunknak, így a magánszemélyek építményadójának eltörlését is” – mondta el a megválasztott polgármester.

HírTV – Reggeli járat

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>