Share This Post

Hírek / Külföldi hírek / Terrorizmus / Videó

Nógrádi György: egyre több dzsihadista tér vissza Európába

Európa égető problémája, hogy mi történjék az összeomló Iszlám Államnak a kontinensre hazatérő, általában európai állampolgársággal is rendelkező dzsihadista harcosaival – jelentette ki Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Amennyiben nem engedik vissza őket, a Közel-Keleten biztosan kivégzés vár rájuk, Európában viszont néhány év börtön után újabb terrorcselekményeket követhetnek el – közölte az elemző.

Mint elmondta: a német elhárítás szerint 700-1900 volt harcos tér vissza csak Németországba.

Vagyis a többi nyugat-európai országgal együtt, több ezerre tehető a számuk. Ennyi embert pedig lehetetlen folyamatosan megfigyelni – tette hozzá.

Arról is szólt, hogy Angela Merkel német kancellár, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) kongresszusán először ismerte el, hogy a migráció nyomán valóban kialakultak olyan “no go zónák” Németországban, ahová sem a rendőrség, sem a tűzoltók nem mernek bemenni.

Videó, szöveg: hírvilág YT

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>