Share This Post

Hírek / Kiemelt hírek / Migráció / bevándorlás / Politika / Videó

Soros György tagadja, hogy létezne Soros-terv – videóval frissítve!

Soros cáfolata eredetiben itt olvasható.

georgesoros.com

// Frissítés: “Úgy érzem, most meg kell szólalnom”: videóban üzent Soros György

Soros György szerint “tragédia Magyarországnak, hogy a jelenlegi kormánya a valóság kiforgatásával és a lakosság félrevezetésév el próbálja magát hatalmon tartani”.

Az RTL Híradó interjút kért Soros Györgytől, és a Nyílt Társadalom Alapítványoktól kapták válaszként az üzletember videóüzenetét – közölték.

A hírműsor Facebook-oldalán délután közzétett félperces részletből annyi már kiderült: Soros György úgy érezte, most meg kell szólalnia, hogy megvédje a civil szervezeteknél dolgozókat.

A videóüzenet hosszabb változatát kedd este hozták nyilvánosságra.

Az üzletember ebben elmondja: a nemzeti konzultáció szerinte szándékos kiforgatása az ő nyilvánosan megjelent véleményének a migráció kérdésében. “Tragédia Magyarországnak, hogy a jelenlegi kormánya a valóság kiforgatásával és a lakosság félrevezetésév el próbálja magát hatalmon tartani” – fogalmazott.

Soros György közölte: azért most nyilatkozik, mert most jelenik meg a konzultáció eredménye, és ez jó alkalom arra, hogy tisztázzák, mit mondott ő, és mit mondott a magyar kormány.

Azt mondta a nyilatkozatával kapcsoltban: kivételt tett most, mert az, hogy ő nem reagál a magyar kormány mocskolódásaira, “rosszul esik” a civil szervezetek munkatársainak, akik nagy rizikót vállalnak.

“Én nagyon aggódom Magyarországgal kapcsolatban, nagyon sokat gondolok Magyarországra, és akarom, hogy a magyar nép tudja: megteszek és továbbra is meg fogok tenni mindent, hogy Magyarországot, a magyar népet támogassam” – zárul az üzenet.

szöveg: HVG.hu, videó: RTL Klub

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>