Share This Post

Bűnügy / Hírek / Politika / Videó

Simicskáné szerint dátumokat manipulált az Állami Számvevőszék

Dátumokat manipulált az Állami Számvevőszék a Jobbik gazdálkodását vizsgáló eljárásban – mondta Egyenesen című műsorban a párt képviselőjelöltje. Varga-Damm Andrea szerint az ÁSZ az ügyészségnek elküldött feljelentésben is hamis adatokat közölhetett. A politikus elmondta: a számvevőszék hamarabb jelentette fel a Jobbikot az ügyészségen, mint ahogy a párt megismerhette volna az ellenőrzés részleteit. Az elektronikus adatszolgáltatás lehetőségét is a határidő előtt állították le – tette hozzá.

„Az ellenőrzési programot október 3-án kapta meg a párt, amely kézbesítése előtt nem is tud késedelembe esni, hiszen az ellenőrzési program határozza meg a konkrét feladatokat, hogy mit kérnek. Ehhez képest a feljelentés már előbb elment az ügyészségre, mint ahogy az ellenőrzési programot megkapták – egy kicsit A tanú című filmre emlékeztet. Én is meglepődtem, amikor az egészet volt módom végignézni és végigelemezni” – mondta Varga-Damm.

A teljes beszélgetés itt látható:

HírTV nyomán

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>