Share This Post

Hírek

Simicska a Jobbiknak szurkol

Simicska Lajos: Nem tudnak megfélemlíteni

Nem tudják megfélemlíteni és nem hagyja magát elüldözni, megy tovább az elhatározott úton – ezt üzente Simicska Lajos, miután a hétvégén paparazzik figyelték meg a veszprémi házukat.

A nagyvállalkozó, akinek érdekeltségébe tartozik a Hír Televízió is, a Hvg.hu-nak nyilatkozott arról, hogy a Habony-média gyakorlatilag nem hagyta a családját, gyerekeit kilépni a házuk ajtaján. Simicska Lajos azt is mondta, folyamatosan kapja az üzeneteket, hogy kinyírják és takarodjon, az Orbán Viktorról és Mészáros Lőrincről szóló jobbikos óriásplakát-kampány után azonban ez intenzívebb lett. A nagyvállalkozó hangsúlyozta, nem állapodott meg a Jobbikkal, de minden szimpátiája az övék, mert ha ők nem verik meg a Fideszt 2018-ban, akkor más ezt nem tudja megtenni. Pedig szerinte eljött az ideje a generációváltásnak a magyar politikában, a jelenlegi kormány ugyanis „egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia”.

HírTV

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>