Share This Post

Fekete humor / Hírek / Külföldi hírek

Milliók haltak meg éjjel a Facebookon: Mark Zuckerberg is az áldozatok között!

Óriási bakit követtek el az éjszakai órákban a Facebook fejlesztői, ami inkább volt morbid, mint igazán humoros, habár így utólag azért jót nevethetünk rajta, hiszen a közösségi oldal minden előjel nélkül milliókat ölt meg virtuálisan.

Történt ugyanis, hogy a The Guardian beszámolója szerint egy hibából kifolyólag a Facebook véletlenül a legtöbb még élő felhasználó adatlapján is megjelentette azt a gyászszöveget, ami olyankor szokás, amikor valaki ténylegesen eltávozik az élők sorából, és egy hozzátartozója azt kéri, hogy adatlapjukat emlékoldallá alakítsák át.

A bizarr hibajelenség péntekről szombatra virradó éjszaka történt, így többek között Mark Zuckerberget, avagy saját alapítóját is megölte a közösségi portál, amiről egy képernyőmentést is tudunk mutatni nektek. A Facebook természetesen elnézést kért a hiba miatt, ami sokakra a frászt hozta néhány távoli ismerős esetében.

fb

Androgeek.hu

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>